KOMPETENSOMRÅDEN

UX/UI design

Vi hjälper er att prioritera, transformera, leda och upprätthålla framdriften i din digitala transformationsprocess.

Skapar värde och synlighet genom design

Fostira hjälper företag över hela Sverige att utveckla och ta verksamheter till nästa steg. En viktig del i detta är den grafiska delen. Vi utför allt ifrån grafiska profiler, loggor, design inför tryck, digitala menyer, webb och mycket mer.

UI design

Vad är UI? UI (användargränssnitt) fokuserar på designelement som används för att skapa visuell och interaktiv feedback för användarna när de interagerar med en webbplats. Det innefattar utseendet, layouten och interaktionskomponenterna för att skapa en estetiskt tilltalande och lättförståelig användarupplevelse.

UX design

Vad är UX och design? UX, användarupplevelse online, är avgörande för att engagera och behålla användare. Relevans, tilltalande design och snabb åtkomst till information är nyckelfaktorer. Anpassat innehåll, estetisk presentation och smidig navigering är centrala för en positiv digital upplevelse. Fokus på dessa element skapar en framgångsrik lösning och påverkar användarens benägenhet att interagera och återkomma.

Skapa Meningsfull interaktion

Vi specialiserar oss på skräddarsydd UX-design för att göra varje besök på din webbplats intuitiv, effektiv och minnesvärd. Vår fokus ligger på snabb prestanda, anpassat innehåll och kontinuerlig optimering för att säkerställa en engagerande upplevelse. Låt oss vara din partner i att skapa en webblösning som imponerar och behåller användare.

Vill du ha hjälp med det grafiska?

Vi kan hjälpa er med

UX/UI design

Användarundersökning

Prototyping

Användarflödesanalys

Användargränssnittsdesign (UI)

Wireframing

Tillgänglighet

Över 10 års kunskap och expertis

Med flera decennium av samlad erfarenhet speglas vår expertis i varje projekt. Vi kombinerar projekt med beprövad kunskap och nya idéer.

Kvalité och uppföljning

Vi tror på vikten av kontinuerlig uppföljning för att säkerställa att våra lösningar inte bara möter, utan överträffar era förväntningar.

CASE

Helhetslösning till hotell

Vi på Fostira har ett nära samarbete med Hotell Hallstaberget där vi har tagit fram ett helhetskoncept med deras grafiska identitet och tillhandahåller även hanteringen av all deras marknadsföring.

Kontakta oss

Lämna dina kontaktuppgifterna så kontaktar vi dig! 
Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

010-898 55 50

[email protected]

Kontakta oss

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Kontaktinformation

Följ oss