Vår vision är enkel. Norrlands ledande IT bolag.

Vi vill bidra till Sveriges digitala utveckling inom IT. Vi samlar branschens främsta kompetenser för att skapa långsiktiga och hållbara värden. Tillsammans tar vi fram innovativa digitala lösningar som utvecklar verksamheter.

Rätt resurser

Etablerade nätverk, engagerade och utåtriktade konsultchefer med en tydlig målbild sätter vi fler mål och utmaningar tillsammans.

Korta ledtider

Outside the box. Vi utmanar ständigt branschen och testar nya vägar framåt för att tillgodose rätt kompetens till projekt när ni behöver det.

Vi har framtiden

Vi bygger framtiden och skapar en trivsam miljö att arbeta och leva på för alla våra anställda. Med vårt toppmoderna kontor på 1.205 kvm fokuserar vi på hälsa, personlig utveckling, riktade förmåner och värden som skapar trygghet och långsiktighet.

Väx, utmanas och utvecklas med oss

Vill du vara med och lösa framtidens IT-utmaningar tillsammans med ett team av engagerade och kreativa kollegor? I toppmoderna lokaler i centrala Sundsvall skapar vi tillsammans med er framtidens arbetsplats.

Ständig utveckling

Det digitaliseras som aldrig förr i Norrland. Vi har kompetenserna för att hjälpa er på er digitaliseringsresa. Vi arbetar med att ständigt utöka vår portfölj av konsulter med utökad och förbättrade kompetenser.

Norrländsk kompetens

Vi är en norrländsk hub för systemutvecklare att utvecklas i och ta sin kompetens till nästa nivå genom utveckling och spännande uppdrag. Att arbeta med Fostira innebär att arbeta med norrländsk kompetens när den är som starkast.

En plats där visioner möts

Vi tror att värde skapas när visioner möts. Långsiktiga, hållbara och givande samarbeten tillsammans med branschkollegor är en grundpelare i vår verksamhet. Tillsammans med våra samarbetspartners levererar vi framtidens digitala lösningar.

Kontakta oss

Erik Floer

Regionchef i Göteborg

Några av våra tidigare projekt

3 min lästid

Fostira_Företagsbyrå_Interreg_Sverige_Norge

case

Interreg får ny hemsida i Sverige och Norge

Ta del av det lyckade projektet tillsammans med Interreg, där de nu fått en intuitiv och modern webbplats som klättrat upp på topplistorna i Webper...

Jobba på Fostira

Väx, utmanas och utvecklas med oss

Fostira arbetar med helhetslösningar inom kommunikation där vi skapar långsiktiga värden och tillsammans tar verksam­heter till nästa nivå.

Fostira konsultation

Digital transformation med våra konsulter

Vi hjälper företag och organisationer att utvecklas och lyckas i framtiden genom att ta tillvara på nya digitala möjligheter. Bli framtidens vinnare!

Hej!

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Besöksadress