Sökmotoroptimering Östersund

Få en gratis analys!

Fostira är experter på sökmotoroptimering Östersund

Vill du hamna högt på Google? Då är det smart att anlita oss för sökmotoroptimering i  Östersund. Vi har lång erfarenhet inom SEO i 8 år. 

Sökmotoroptimering Sundsvall

Hamna i topp på Google

Många tycker att sökmotoroptimering, eller SEO, är krångligt. Men det är det inte. Det kräver bara att ett engagemang och tid. Och så hjälper det förstås om man vet hur man ska göra. Det finns lite olika strategier för att nå målet. Det vill säga att hamna högt upp i sökresultatet på Google.

Fostira är din byrå för sökmotoroptimering i Östersund

Först och främst är det smart att arbeta med bra innehåll på landningssidor. Det gillar Google. ? Det  handlar om att basera varje sida på meningsfullt innehåll kopplat till strategiskt framtagna sökfraser som potentiella kunder kan tänkas söka på. Därefter är det bara att arbeta fram en bra text där sökfrasen citeras rätt antal gånger. Sedan publicera sidan med bilder, alt-text, rubriker

Tänk också på att permalänkarna skapar URL:er som är lätta att läsa. 

Ett annat sätt att arbeta med SEO är att skapa länkkraft. Detta innebär att man ser till att siter som Google redan gillar länkar till dina sidor.

Processen

Sökordsanalys

I ett första skede analyserar vi er verksamhet och era konkurrenter för att fastslå vilka sökord som skulle kunna leda till ökad trafik för er.

On-Page Analys

On-Page undersöker vi hur lätt er hemsida gör det för sökmotorer att förstå vad ert innehåll handlar om.  Eventuella brister åtgärdas, vilket lägger grunden för resten av processen.

Off-Page Strategi

En del av sökmotoroptimering som blir allt viktigare är hur pålitlig en hemsida är. Något som gör din hemsida mer pålitlig i Googles ögon är att betrodda, relevanta hemsidor länkar till din hemsida. Vårt nätverk av aktörer skapar relevanta länkar i alla branscher.

Rapportering och uppföljning

Något som är viktigt att ha i åtanke är att SEO är en process som ger resultat över tid. Vissa åtgärder kan ge snabba resultat, men i överlag är det ett arbete som sträcker sig över månader. Med oss får du regelbundna rapporter om vilka åtgärder som gjorts och vilka resultat de har gett.

Vi bygger din
digitala närvaro.

Sökmotoroptimering är en stor del av att nå ut till kunder, men en snygg och välstrukturerad hemsida är också viktig. Vi kan hjälpa er med båda, och ännu mer därtill.

Nå toppen med Fostira.

Sökmotoroptimering är lite som att bestiga berg. Det krävs konsistent arbete över en längre tid, och det kan vara svårt att göra på egen hand. Så låt Fostira och vårt nätverk av aktörer vara era Sherpas och leda er hela vägen fram.

Stick ut bland konkurrenter.

Se till att alltid ligga steget före!
Med en gedigen sökmotoroptimering ser vi till att ni når ut till relevanta kunder inom er bransch och placerar högre än era konkurrenter.

Vill du bli kontaktad?

Vi tror på lättsam och personlig service.
Lämna ditt nummer så ringer vi upp dig.

Boka visning!

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.