Google - en hemlig, magisk låda; SEO - Att lösa gåtan och lägga pusslet.

Få gratis SEO-analys!

Kontakta oss idag!

Hur förstår vi oss på Google och arbetet med SEO?

För att förstå SEO så kan man testa att tänka på det som att lösa en svår gåta genom att lägga ett stort pussel genom att optimera alla beståndsdelar inom SEO. Detta Samtidigt som man visualiserar Googles sökmotor som en magisk låda som bestämmer vad som är de bästa svaren på sökfrågorna som någon matar in i sökfältet. Lådan representerar gåtan – sökmotorn, dess algoritmer och rankingfaktorer, som är utformade för att bestämma det absolut bästa och relevanta svaret på den fråga som någon ställer genom att “Googla något”.

Pusslet symboliserar de olika SEO-strategierna

Själva pusslet syftar till de komponenter som ingår i skapandet av en effektiv SEO-strategi – från att identifiera och använda relevanta nyckelord till att optimera textinnehållet för maximal synlighet i sökmotorerna. För att lyckas i ditt uppdrag att lösa SEO-pusslet måste du använda alla delar som står till ditt förfogande: sökordsforskning, tekniker för optimering av webbplatser, strategier för länkbyggande med mera.

Lägg pusslet, lös gåtan - Bli en vinnare i Google

Genom att noggrant bygga upp ditt pussel, bit för bit med hjälp av dessa taktiker kommer du så småningom att ha skapat en komplett bild som kan hjälpa Googles algoritmer att servera din lösning i toppen av deras sökresultat – något som garanterat kommer att glädja Google-användaren – och dig, som Google rankade högst… Kort sagt, SEO kräver ett omfattande och strategiskt tillvägagångssätt för att lyckas. Våra liknelser att tänka att tänka sig Google som en magisk låda som svarar på frågor och SEO-arbetet som ett pussel, där ju fler bitar du får på plats, desto större chans har du att hamna högre upp i Googles SERP (search engine result page), är ett sätt att få ett grepp om vad SEO handlar om, och hur Googles sökmotor fungerar.

Kontakta oss för gratis rådgivning idag, sen börjar vi lägga pusslet tillsammans!

Robin Westerlund
Senior SEO Specialist
[email protected]
010-898 55 50

Kontakta oss!

Kontakta oss för en gratis rådgivning.

Möte

Vi bokar in ett möte och diskuterar hur vi kan hjälpa er.

Analys

Vi tar en titt på din hemsida och analyserar situationen.

Offertering

Vi lämnar ett projekt- & kostnadsförslag.

Vill du förbättra din SEO? - Kontakta Fostira

Vill du att ditt företag ska hamna högt i sökningar på Google? Hör då av dig till oss på Fostira: vi är några av landets främsta experter på sökmotoroptimering (SEO). Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri rådgivning.

 

Kundrelationer i toppklass

En nära relation med våra kunder är viktigt för oss & vi menar det. Alla kunder på Fostira har en personlig handläggare för att försäkra en effektiv och snabb kontakt.

Vi bygger din
digitala närvaro.

Sökmotoroptimering är en stor del av att nå ut till kunder, men en snygg och välstrukturerad hemsida är också viktig. Vi kan hjälpa er med båda, och mycket mer.

Nå toppen med Fostira.

Sökmotoroptimering är lite som att bestiga berg. Det krävs konsistent arbete över en längre tid, och det kan vara svårt att göra på egen hand. Så låt Fostira och vårt nätverk av aktörer vara era Sherpas och leda er hela vägen fram.

Stick ut bland konkurrenter.

Se till att alltid ligga steget före!
Med en gedigen sökmotoroptimering ser vi till att ni når ut till relevanta kunder inom er bransch och placerar högre än era konkurrenter.

Vill du bli kontaktad?

Vi tror på lättsam och personlig service.
Lämna ditt nummer så ringer vi upp dig.

Bli kontaktad!

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.