SEO-byrå i Uppsala

Vi hjälper dig att synas på Google! 

Fostira har sedan 2017 arbetat med hundratals företag och hjälpt att öka synligheten på Google genom sökmotoroptimering (SEO). Vår breda erfarenhet inom sökmotoroptimering omfattar en stor mängd av branscher, där vi anpassar vårt upplägg för att möta varje företags behov. Med rötter från Norrland är vi stolta över att vara ett tryggt val till företag som letar en SEO-byrå i Uppsala för att förbättra synligheten på Google.

Några av våra kunder

SEO-byrå i Uppsala

Belägen i Norrland består Fostira av ett team experter som gillar sökoptimering. Vårt team kompletterar varandra perfekt där vårt gemensamma driv är passionen över att hjälpa företag växa i Uppsala genom bra och ordentlig sökmotoroptimering.

Vänligen ring oss på 010-898 55 50 eller maila [email protected] för att boka in ett möte med oss.

SEO eller sökmotoroptimering?

Vad är skillnaden mellan SEO och sökmotoroptimering? Den enkla och korrekta svaret är att orden betyder samma sak. SEO är en förkortning på det engelska uttrycket ”search engine optimization”. På svenska brukar vi ofta säga sökmotoroptimering eller SEO. Det blir enklare så!

Varför SEO?

Sökmotoroptimering är en viktig del i dagens digitala marknadsföring. Med vår expertis och intresse inom Fostira för sökmotoroptimering hjälper vi företag att maximera synlighet på sökmotorer och klättra i placeringar, vilket är avgörande i en värld där Google-sökningar styr konsumenternas köpbeteenden.

Hos Fostira förstår vi vikten av SEO som har utvecklats från att vara en kompletterande del till en grundpelare i ordentlig marknadsföring och försäljning som sker digitalt. Vi lever i en tid där online-närvaro är viktig och att synas i sökmotorer när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster kan vara avgörande för din verksamhet och att nå era mål.

Fostira SEO-byrå - Vad gör vi?

Som din SEO-partner i Uppsala tar Fostira grepp om din online-strategi inom sökoptimering. Vi börjar med en skräddarsydd strategi och målsättning som passar ditt företags unika behov.

Arbetet struktureras vanligtvis runt fyra kärnelement:

1. Sökordsanalys

Förståelse för relevanta sökord är fundamentet i SEO. Vi utför analys för att identifiera och optimera för de sökord som är mest förekommande och fördelaktiga för din verksamhet.

2. On-Page SEO

Efter att ha fastställt dina sökord, arbetar vi för att Google ska förstå att din webbplats är den mest relevanta för dessa sökord. Detta uppnås genom optimering av innehåll och webbplatsens struktur.

3. Länkbygge

Externa länkar till din webbplats fungerar som röster i Google’s ögon. En stark portfölj av kvalitativa länkar kan avsevärt förbättra din webbplats ranking.

4. Uppföljning och Justering

Sökmotoroptimering är inte en engångsinsats, utan en kontinuerlig process. Detta är något som lätt kan glömmas bort men för att få bra och ordentliga resultat behöver du arbeta löpande med sökoptimering över en längre tid.

Eller ring oss på: 010-898 55 50

Låt Fostira bli din SEO-partner i Uppsala. Vi ger dig feedback, tar fram en anpassad strategi till din verksamhet och hjälper dig att nå verkliga affärsresultat på Google.

Vi arbetar även med

Webbutveckling

E-handelslösningar

Support & underhåll

Användarupplevelse(UX)

Webbplatsanalys

Teknisk utveckling

Felsökning & avancerad åtgärder

Innehållshantering

Grafisktmaterial

Grafiskprofil

Logodesign

Digital marknadsföring

Marknadsanalys

Sociala medier

Användargränssnittsdesign

Tillgänglighet

Wireframing

Grafisktmaterial

Grafiskprofil

Logodesign

Digital marknadsföring

Marknadsanalys

Sociala medier

Användargränssnittsdesign

Tillgänglighet

Wireframing

Fostiras historia

Fostira har sedan starten 2017 varit ett bolag med ett driv framåt, vilket har lagt grunden för det team och kunder vi har med på resan idag. Vi har ett starkt fokus för utveckling, där vi jobbar med IT och Teknik med en stor passion för utmaningar som utvecklar vårt team och arbete framåt. Vi accelererar våra kunders visioner till verklighet.

Kontakta oss

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Kontaktinformation

Följ oss