Interreg får ny hemsida i Sverige och Norge

Ta del av det lyckade projektet tillsammans med Interreg, där de nu fått en intuitiv och modern webbplats som klättrat upp på topplistorna i Webperfs rapport över Sveriges bästa kommunwebbar.

Dela

Utmaningen

Interreg stod inför utmaningen att uppdatera sin webbplats. Man ville ha en webbplats som var intuitiv och utseendemässigt tilltalande samtidigt som den gjorde det lätt för besökaren att hitta den information denne var ute efter.

Eftersom vi hade begränsat med tid kom vi tillsammans med kund fram till att alla webbplatserna skulle bygga på samma grund och ge de olika intressenterna/ägarna stora möjligheter till att ge webbplatserna egna identiteter.

Lösningen

Lösningen som valdes i detta fall var WordPress. Detta då den är enkel att jobba i samt att den är mycket flexibel.

Fördelarna med WordPress är många, bland annat är den lätt att förstå för redaktörerna, såväl för befintliga som nya.

Det är dessutom enkelt att skapa olika typer av sidor samtidigt, och så erbjuder lösningen möjlighet att ha kontroll över utseendet. Den ger helt enkelt frihet under ansvar.

Resultatet

Den nya webbplatsen har gett stora möjligheter till variation i presentationen av innehåll. Den har nu dessutom smarta lösningar för att presentera stora mängder innehåll är nu lättnavigerad.

Den har även sömlösa integrationer till externa system och stora möjligheter att skapa kampanjsidor och egna webbplatser.

Dessutom har Interreg nu en intuitiv och modern webbplats som fungerar fint i mobila enheter.

Vill du veta mera?

Skicka ett meddelande så berättar vi mer

FAQ

Fostira är en företagsbyrå med spetsinriktning på bl.a hemsidor, design, marknadsföring och försäljning. Fostira levererar helhetslösningar till företag över hela Sverige med kontor i Sundsvall och Sollefteå.

Fostira levererar tjänster till företag över hela Sverige. En stor del av dessa tjänster är hemsidor, Grafisk Design, Annonsering, Foto & Filmproduktion, Tryck & installationer och Försäljning.

Genom att sätta sig in i kunders verksamhet så tar vi fram en klar bild på uppdraget och tillsammans med kunden lägger vi fram en tydlig plan på hur vi skall gå till väga. Denna process kan variera en del beroende på vad kunden behöver hjälp med och storleken på uppdraget.

Vi är stolta leverantörer till alla våra kunder. För vår del spelar det ingen roll om ni är ett litet eller stort företag, det viktiga är ett gott samarbete.

Ta del av fler cases

3 min lästid

Fostira_Företagsbyrå_Interreg_Sverige_Norge

case

Interreg får ny hemsida i Sverige och Norge

Ta del av det lyckade projektet tillsammans med Interreg, där de nu fått en intuitiv och modern webbplats som klättrat upp på topplistorna i Webper...

Hej!

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Besöksadress